Få Online Annoncering På Nettet Allerede I Dag

Online annoncering med Google Adwords

Hos firmawebdesign kan vi hjælpe dig med at opsætte kampagner og annoncer til din online annoncering i Google Adwords. Dine annoncer bliver tilpasset hjemmesidens indhold, så hver enkelt annonce får sin egen unikke landingsside.

Ved at vælge Google Adwords til din Online Annoncering, bliver dine online annoncer øjeblikkeligt set af mulige kunder, som netop søger efter de produkter eller ydelser, som du tilbyder. Du betaler kun, når en kunde klikker på din annonce, eller foretager et telefon opkald til dit firma, direkte fra din annonce.

Hvis du er i tvivl om hvordan du opsætter Google Ads kampagner kan du få et professionelt marketingbureau som Firmawebdesign til at hjælpe dig.

Hvorfor vælge Google Adwords til online annoncering ?

 • Du får flere besøgende på hjemmesiden, og der ved større mulighed for at tiltrække nye kunder.
 • Når en person søger på de produkter, eller ydelser som du sælger, vil din annonce blive vist på Google på side 1 med det samme.
 • Du får mulighed for at målrette dine annoncer mod bestemte kunder, i forskellige byer, regioner eller lande.
 • Man bestemmer selv sit budget, og betaler kun når en person har klikket på en annonce, eller foretaget et telefon opkald via opkalds linket.

billede der illustrerer hvor travlt man får i hele verden hvis man bruger google adwords til online annoncering

Kom på Google My Business, og få online annoncering,
helt gratis

Med Google My Business finder dine kunder dig nemt på Google. Dine kunder finder øjeblikkeligt dine kontakt informationer, åbningstider eller rutevejledning til din virksomhed. Google My Business kan tilgåes fra alle enheder, som smartphone, tablet og computer. Dine kunder kan klikke og ringe til dig direkte fra deres telefon.

Vi anbefaler alle virksomheder at oprette en Google My Business profil. Google My Business er gratis, og dine kunder får hurtig adgang til dine firma informationer, uanset om de søger efter dig på Google, Google Maps eller Google Plus. Vi kan hjælpe dig med at oprette din Google My Business profil, så dine billeder og tekster bliver opsat korrekt. Denne form for online annoncering er helt gratis, det eneste det kræver er, at man verificerer sin virksomhed, så Google ved at virksomheden er din.

Hvorfor vælge Google My Business til Online Annoncering ?

 • Google My Business giver dine kunder mulighed for hurtigt at finde dine virksomheds informationer.
 • Det er nemt selv at opdatere sine kontakt informationer, åbningstider, hjemmeside adresse mm.
 • Dine kunder har mulighed for at give dit firma feedback og anmeldelser, som du som ejer af virksomheden kan kommentere på.
 • Kunder kan vælge at følge din virksomhed, så de automatisk modtager opdateringer og nyheder.
 • Kunder kan med et enkelt klik tilkendegive om de synes om din firmaprofil eller et produkt. Ved at trykke på +knappen deler de firma eller produkt informationerne.

Facebook Annoncering

Facebook er det største Sociale Medie der findes på internettet. Vi anbefaler at man opretter en Facebook firma profil, uanset om man vil gøre brug af Facebook annoncering eller ej. En Facebook profil er gratis, og en god metode til at interagere med sine kunder. Dine kunder får hurtig adgang til dine kontakt oplysninger, placering og åbningstider.

Hos Firmawebdesign kan vi hjælpe dig både med at oprette din Facebook profil, og med Online Annoncering på Facebook. Ved Online Annoncering på Facebook kan du målrette dine annoncer efter mange forskellige kriterier. Du kan f.eks vælge at målrette dine annoncer efter beliggenhed, alder, køn, uddannelse, arbejdsplads, interesser og sprog.

Hvorfor annoncere på Facebook ?

 • Facebook giver dig mulighed for at målrette dine annoncer, efter en bred vifte af kriterier.
 • Du får en effektiv markedsføring i f.eks dit lokalområde.
 • Det er nemt at dele produkter, nyheder eller opdateringer til kunder som allerede følger din virksomhed.
 • Få flere følgere og ”synes godt om” ved hjælp af online annoncering på Facebook.

billedet viser en megafon som råber ud til de sociale medier

Få et uforpligtende tilbud på Online Annoncering

Vi hjælper dig gerne helt uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud på Online Annoncering.

Fik du læst om ?

Eller kontakt os hvis du har spørgsmål!

Fik du læst om ?

Eller kontakt os hvis du har spørgsmål!