Hjemmeside Pris

Hvad Koster En Hjemmeside?

Synes du det er besværligt at finde en hjemmeside pris?

De fleste virksomheder synes det er en jungle, at finde ud af hvad en hjemmeside koster.

Denne Guide indeholder hjemmeside priser. Både billige og de noget dyrere professionelle hjemmesider.

Hjemmeside Pris

Hvad Koster En Hjemmeside?

Synes du det er besværligt at finde en hjemmeside pris?

De fleste virksomheder synes det er en jungle, at finde ud af hvad en hjemmeside koster.

Denne Guide indeholder hjemmeside priser. Både billige og de noget dyrere professionelle hjemmesider.

Kan jeg få en Hjemmeside pris?

Ja, du kan godt få en hjemmeside pris. Men det er vanskeligt, at prissætte en hjemmeside uden, at vi først har været i dialog.

Alle firmaer er forskellige med forskellige behov. Derfor findes der mange forskellige hjemmeside priser. Hos os starter vi altid med en samtale, hvor vi drøfter dine ønsker og ideer.

Vi er nødt til at kende mere til dig og dit projekt, før vi kan give dig en endelig pris på en hjemmeside.

Til at starte med kender vi dig ikke, og vi ved ikke, om du er på udkig efter en professionel hjemmeside med unikt web design, eller en mere simpel hjemmeside med en enkelt opsætning.

Hjemmeside pris eksempel

Beregn din Hjemmeside pris

[estimation_form form_id=”13″]

Hvad koster en Professionel Hjemmeside?

Der er mange faktorer, der afgører prisen på en professionel hjemmeside. Det er næsten umuligt at give en standard pris, som dækker alles behov.

Inden du tager kontakt til et webbureau eller en webdesigner bør du overveje hvad din hjemmeside skal indeholde.

En professionel hjemmeside kan bl.a. indeholde:

 • Søgemaskineoptimering

 • Booking Integration

 • Responsive Webdesign

 • Flere Sprog

 • Blog

 • SSL Certifikat

 • Email Nyhedsbrev

 • Konverteringsoptimering

 • Prisberegner

 • Logo udvikling

 • Cookiebanner

 • Google My Business

Dine ønsker afgør hjemmeside prisen?

Ovennævnte er kun et lille udpluk af hvad en professionel hjemmeside kan indeholde. Måske du/i er en nystartet virksomhed, som slet ikke har behov for ekstra funktionaliteter. Hvis din hjemmeside kun skal være et online visitkort, så vil du kunne få lavet en hjemmeside til en noget lavere pris.

Professionel hjemmeside pris

10.000 – 30.000 kr.

Prisen på en professionel hjemmeside med special funktioner eller integrationer, vil ofte ligge i prislejet ca. 10.000 – 30.000 kr.

Men som sagt kan priserne svinge en del, alt afhængt af opgavens omfang. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

En WordPress hjemmeside kommer i mange forskellige prislejer. WordPress er på få år blevet den mest benyttede hjemmeside platform i verden (CMS), og bliver brugt på ca. 50% af alverdens hjemmesider.

Derfor kan priserne variere meget, alt afhængigt af hvor meget din hjemmeside skal kunne.

Alle vores hjemmesider laver vi umiddelbart i WordPress (både professionelle og simple), med mindre du har andre ønsker, som f.eks. kræver kodning helt fra bunden.

Pris på WordPress hjemmeside til mindre virksomheder

6.000 – 15.000 kr.

En mindre virksomhed som kun har få krav til funktionalitet, kan typisk få en WordPress hjemmeside pris i prislejet 6.000 – 15.000 kr.

WordPress Hjemmeside pris til mellemstore virksomheder

15.000 – 30.000 kr.

Mellemstore virksomheder med lidt større krav til design og funktionalitet ligger som regel i prislejet 15.000 – 30.000 kr.

Priser på WordPress hjemmesider til større virksomheder

30.000 – 50.000 kr.

Prisen på en WordPress hjemmeside til en stor virksomhed med mange forskellige krav til hjemmeside design og funktionalitet, ligger i prislejet 30.00050.000 kr. Oftes er vi kun i det prisleje, hvis der også er tale om special programmerede funktioner. Altså funktioner hvor vi er nødt til at sætte en hjemmeside programmør eller webudvikler på opgaven.

Hvad koster en billig eller simpel hjemmeside?

fra 1995 kr.

Det er selvfølgeligt også muligt, at få lavet en helt billig WordPress hjemmeside. Der er mange på udkig efter en billig løsning. Vores pris for en billig hjemmeside ligger på 1995 kr.

Her får du faktisk samme WordPress design, som vi også bruger til professionelle hjemmesider. Men hjemmesiden bliver opsat efter en fast skabelon, som indeholder de mest nødvendige undersider.

Her kan du læse mere om en billig hjemmeside hos os.

Spørgsmål vi ofte får

Når vi har opsat hjemmesiden, og den sidste faktura er blevet betalt, så er det dig selv som ejer hjemmesiden. Der kommer ingen skjulte gebyrer eller ekstra regninger herfra.
Det er vigtigt at holde sin WordPress hjemmesides moduler og plugins opdaterede til de nyeste versioner. Hvis du bruger forældede web designs, plugins og moduler risikerer du, at hackere finder en genvej ind på din hjemmeside. Ud over at du risikere at få hackere på besøg, risikerer du også at hjemmesiden crasher hvis de forskellige versioner pludselig ikke passer sammen.

Der er vil altid komme udgifter til både domæne og hosting af hjemmeside. Et dansk .dk domæne koster ca. 50 kr. om året. Hosting findes i mange varianter afhængigt af hvor meget power din hjemmeside kræver. Typisk kan du få et godt web hotel til ca. 50 kr. pr. måned.

Inden vi påbegynder arbejdet på hjemmesiden opkræver vi en acontobetaling der svarer til ca. 50% af det aftalte beløb. Når vi så er færdige med arbejdet, og har leveret hjemmesiden på dit domæne opkræver vi de sidste 50%.

Ja, alle hjemmesider som vi laver er incl. Responsivt Webdesign. Det vil sige at hjemmesiden automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på både computer, mobil og tablet. Læs mere om mobilvenlige hjemmesider og find ud af hvorfor det er så vigtigt i dag.

Hvad koster markedsføring til en hjemmeside?

Det er klart, at når du har fået en ny hjemmeside, så ønsker du dig selvfølgelig også en masse trafik og besøgende. Der findes flere metoder indenfor Online Markedsføring, som du kan benytte dig af.

Nogle af dem kommer her:

Google Ads:

Ved at benytte sig af Google Ads kan du få trafik til din hjemmeside allerede samme dag som din hjemmeside bliver live på nettet. Med Google Ads betaler du hver gang en person klikker på en af dine annoncer. Klik priserne varierer meget, afhængigt af hvilken branche du er i. Google beregner klik prisen ud fra, hvor meget de regner med, at du tjener på dine kunder. F.eks. hvis du sælger biler er klikprisen meget større end hvis du sælger en tandbørste.

Facebook & Instagram Annoncer:

Facebook og Instagram annoncer er også en god metode til at nå ud til din målgruppe. Her kan du også lave annoncer som linker og viderefører trafikken direkte til din hjemmeside. Typisk betaler du et beløb for 1000 visninger. Og jo flere der klikker på din annonce, desto billigere bliver hvert klik.

Søgemaskineoptimering:

Ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside (også kaldet SEO) kan du opnå en masse gratis organisk trafik. SEO kan være svært selv at implementere på sin hjemmeside. Google har op i mod 200 forskellige ranking faktorer, der afgør, om de vælger, at vise din hjemmeside i toppen af søgeresultaterne. Hvis du synes SEO lyder besværligt, så er det ofte nemmest at samarbejde med SEO specialister omkring opgaven.
Der findes selvfølgelig andre former for online markedsføring, men de ovennævnte metoder er de mest gængse, og som regel der man starter.

Skal mit Team og jeg hjælpe dig med din Hjemmeside?

Skal mit Team og jeg hjælpe dig med din Hjemmeside?

Hvis du ønsker at få en uforpligtende snak omkring prisen på din Hjemmeside, så udfyld venligst kontaktformularen.

Hvis du ønsker at få en uforpligtende snak omkring prisen på din Hjemmeside, så udfyld venligst kontaktformularen.

”Peter er super dygtig go meget hjælpsom og formå at forstå kundens behov. Hjemmesiden bliver super professionel og tjekket. Han giver super god kunde service og man kan altid sparre med ham.”

Yara Rasmussen
Kvindeibalance.com

Billede af Yara Rasmussen fra Kvinde i Balance-
Peter Hartmann - Projekteder i Firmawebdesign

Peter Hartmann

Hjemmesider, SEO og Marketing

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet