Få en Billig Hjemmeside til kun 1995,-

 • Brugervenlig Hjemmeside i WordPress
 • Premium Web Design
 • Helt din egen hjemmeside uden bindinger
 • Mobilvenligt web design
 • Nemt selv at skifte tekster og billeder
 • Valgfri hosting
 • Professionel opsætning

En Billig Hjemmeside som ligner en Million

Du vil sikkert give mig ret i, at det ikke er nemt at være på udkig efter en billig hjemmeside.

Mange tvivler undervejs og tænker: får jeg i det hele taget noget for pengene, og er det overhovedet en hjemmeside jeg kan bruge i mit firma?

Men det kan du rent faktisk.

Du får en Pro løsning!

Når du bestiller en billig hjemmeside løsning hos mig, så får du faktisk alt det samme som mine professionelle hjemmesider også indeholder. Forskellen er, at du i min billige hjemmeside løsning bruger den faste opsætning/skabelon, som jeg har lavet fra start.

Min faste opsætning/skabelon består af de mest gængse sider som f.eks. Home, Om mig, ydelser og kontakt.

Jeg opsætter alt dit indhold

Og på de sider hjælper jeg dig med at opsætte dine tekster, billeder, logo og farve valg så de matcher siderne på den faste skabelon.

Når hjemmesiden er opsat i dit web hotel, kan du altid selv tilføje flere undersider, tekster, billeder og hvad du end har lyst til.

Som sagt er det samme type design, som jeg bruger til en professionel hjemmeside. Og derfor medfølger der tonsvis af gode tilføjelser, som du til enhver tid selv kan vælge i kontrolpanelet.

Du kan også finde en hjemmeside pris ved at prøve min hjemmeside prisberegner.

Billig hjemmeside: ligner en million

Se Live Preview af hjemmeside skabelonen

Jeg har lavet 3 eksempler ud fra præcis den samme skabelon.

Billeder og farver gør en kæmpe forskel, og hjemmesiden bliver hurtigt unik.
Det samme vil ske for din hjemmeside med dine billeder, farver og tekster.

Hvordan er processen?

Sådan er processen til din nye hjemmeside.

 • Først skriver du til mig via kontakt formularen, eller ringer direkte til mig på tlf. 40980635

 • Via mail eller telefon siger vi hej, og drøfter hvilke tanker du har omkring hjemmesiden.

 • Hvis du ikke har set eksemplerne herover,  så fremsender jeg hjemmeside skabelon, så du kan se hvor mange billeder du skal bruge, og hvor mange tekster du skal skrive.

 • Hvis du efter at have set skabelonen er interesseret, fremsender jeg faktura på opsætningen. Prisen er på 1995,- ekskl. moms.

 • Og jeg anbefaler også at du køber licens til hjemmeside designet, som er en engangsbetaling på ca. 420,- ekskl. moms. Med licensen er du altid sikret opdateringer i fremtiden. Jeg kan godt hjem købe licensen til dig og installere den på hjemmesiden.

 • Når du har betalt, skal jeg bruge adgang (password) til dit web hotel. Her overfører jeg så skabelonen, og gør klar til at opsætte dit indhold.

 • Når jeg har modtaget dit indhold, klipper jeg dine billeder til i Photoshop, og opsætter både din tekst, billeder og logo på hjemmesiden.

 • Herefter er hjemmesiden færdig, og jeg sender dig login informationer, så du selv har mulighed for at arbejde videre på hjemmesiden. Der er lavet over 200 video vejledninger som nemt kan guide dig i de forskellige funktioner som din hjemmeside har indbygget.

Hvad siger kunderne?

Firmawebdesign.dk v/ Peter Hartmann er fantastisk. Peter er super dygtig go meget hjælpsom og formå at forstå kundens behov. Hjemmesiden bliver super professionel og tjekket. Han giver et super god kunde service og man kan altid sparre med ham. Jeg anbefaler den til alle som gerne vil have et professionel, tjekket hjemmeside med en god pris og super god kunde service.

Yara Rasmussen
Kvindeibalance.com

Billede af Yara Rasmussen fra Kvinde i Balance

Firmawebdesign kan varmt anbefales… De er et seriøst og professionelt firma som leverer hurtigt kvalitets opgaver gang på gang… De ved hvad de taler om, når det drejer sig om setup og opdatering af hjemmesider, så man konstant er med helt fremme. Helt igennem prof!

Robert William Assaad
General Manager, Williams World Tours

Robert fra Williams World Tours

Jeg er yderst tilfreds med resultatet af Skævinge Kros nye hjemmeside, udført af Firmawebdesign.dk. Lige fra start til slut, har Peter været professionel og meget service minded, som har gjort, at processen har været effektiv og uden bekymringer. Peter fik mig hurtigt til at føle, at alt var i gode hænder og
fulgte op med et smukt og funktionelt design af hjemmesiden. ••Tak for et dejligt samarbejde og vil anbefale Firmawebdesign.dk til alle jeg kender.

Susanne Vinter
Skævinge Kro

Billede af Susanne Vinter fra Skævinge Kro

Er en Billig hjemmeside helt uden bindinger?

Ja, en billig hjemmeside hos mig, er helt uden bindinger. Alt for mange virksomheder oplever, at de bliver bundet på hænder og fødder med dyre månedlige omkostninger, når de bestiller en hjemmeside hos en web leverandør.

Men sådan er det ikke hos mig. Her er hjemmesiden din egen, og der er ikke nogle løbende udgifter, ud over dem som du skal bruge på dit web hotel og dit eget domæne. Det beløber sig som regel ikke til mere end ca. 20-40 kr. pr. måned.

Hvorfor vælge mig til en billig hjemmeside?

Jeg har siden 2014 lavet professionelle hjemmesider og marketing til både små og mellemstore virksomheder. Jeg har mange hjemmesider og webshops på bagen, og plejer som regel at få et venskabeligt forhold til mine kunder.

Mange af mine faste kunder har jeg arbejdet med helt tilbage til 2014. De fleste af mine kunder synes det er rart, at det er mig der tager telefonen når de ringer. Og der er altid plads til en sludder for en sladder.

Flere gode grunde!

Når du først har fået din egen ny hjemmeside opsat, er det meget normalt, at du får lyst til at markedsføre og synliggøre dig selv og din virksomhed på Google og de Sociale medier.

Også her kan jeg hjælpe dig med bl.a. søgemaskineoptimering (SEO) samt kampagner på både Google Ads og diverse sociale medier. Og da jeg ikke er et webbureau med 50 ansatte marketing medarbejdere, så kan jeg ofte tilbyde det samme arbejde til under halv pris.

Peter Hartmann - Projekteder i Firmawebdesign

Peter Hartmann

Jeg hedder Peter Hartmann, og har hjulpet rigtig mange firmaer med både hjemmesider og Webshop løsninger. Skriv gerne til mig, ved, at benytte kontakt formularen nederst på siden.

F.A.Q

Find svarene på mange af dine spørgsmål

Ja, uanset om du vælger en billig eller professionel hjemmeside, så er hjemmesiden helt din egen efter opsætning.

Ja, til en billig hjemmeside opsætning, bruger vi WordPress som hjemmeside system. WordPress er et dejligt brugervenligt CMS system, og sammen med et premium web design spiller det hele perfekt. Som fortalt tidligere er det samme web design, som jeg bruger, når jeg laver en professionel hjemmeside.

Tidshorisonten for udarbejdelse af billige hjemmesider kan veksle lidt. Og jeg kan først påbegynde opsætningen, når jeg har modtaget alt indhold til den nye hjemmeside fra dig. Men typisk vil det tage 2-3 dage, fra den dag jeg modtager dit indhold til hjemmesiden.

Jeg vil altid anbefale, at du får taget originale billeder til hjemmesiden. Men hvis du ikke har mulighed for selv at tage billeder, så kan jeg anbefale dig flere steder på nettet hvor du kan købe professionelle billeder til en fair pris.

Hvis du ikke allerede har et web hotel, så anbefaler jeg hosting hos et af Danmarks førende hosting selskaber. Priserne ligger på kun 20-40 kr. pr. mdr.

Skal jeg hjælpe dig med en billig hjemmeside?
Skal jeg hjælpe dig med en billig hjemmeside?

Hvis du ønsker en uforpligtende snak omkring hjemmesider, eller at blive skrevet på ventelisten, så udfyld venligst formularen

Hvis du ønsker en uforpligtende snak omkring hjemmesider, eller at blive skrevet på ventelisten, så udfyld venligst kontaktformularen herunder.

“Vi bruger Firmawebdesign.dk både til design og div. opdateringer og vedligehold. Det hele kører bare på skinner. 5 stjerner herfra.”

Jesper Dillon
Shark House Kitchen

Jesper Dillon fra sharkhouse kitchen-
Peter Hartmann - Projekteder i Firmawebdesign

Peter Hartmann

Hjemmesider, SEO og Marketing

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet