Her kan du Købe en Professionel Hjemmeside

Er du er på udkig efter en professionel hjemmeside til din virksomhed. Mit team og jeg kan hjælpe dig med, at få lavet en Professionel hjemmeside, som skaber værdi, og tiltrækker kunder online.

 • Professionel hjemmeside inkl. basic SEO

 • Du får de bedste professionelle WordPress web design.

 • Mobilvenlige hjemmesider og design.

 • Brugervenligt kontrolpanel (CMS system)

 • Nemt selv at opdatere tekster og billeder.

 • Hjemmesiden er 100% din egen (Ingen efterfølgende bindinger)

Peter Hartmann - Projekteder i Firmawebdesign

Peter Hartmann

Hjemmesider, SEO og Marketing

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet

Peter Hartmann - Projekteder i Firmawebdesign

Peter Hartmann

Hjemmesider, SEO og Marketing
 • Større Synlighed

Hjemmesider med SEO giver mere synlighed på nettet

En professionel hjemmeside hos os er inkl. basic SEO. Det vil sige, at du får en søgemaskineoptimeret hjemmeside, som giver dig større chancer for, at dine kunder kan finde din virksomhed på Google.

Hjemmesider
Hjemmesider

Benedicte Stage

Peter er meget professionel og leverer et rigtig flot resultat. Super god kommunikation og stor forståelse for netop mit behov for design.
Jeg kan bestemt anbefale Peter og Firmawebdesign!

 • Uforpligtende tilbud

Få en professionel hjemmeside pris, helt uforpligtende

Du kan spørge om alt du har lyst til. Vi kommer gerne med gode råd og forslag, og vil så vidt muligt give dig en tidshorisont på dit hjemmeside projekt. Vi ser frem til at komme i dialog med dig.

Benedicte Stage

Peter er meget professionel og leverer et rigtig flot resultat. Super god kommunikation og stor forståelse for netop mit behov for design.
Jeg kan bestemt anbefale Peter og Firmawebdesign!

Hvordan er processen når du vælger at købe hjemmeside hos os?

Når du har ringet til os, eller taget henvendelse via kontaktformularen, vil vi som det første tage en uforpligtende snak omkring dine ideer, ønsker og krav til hjemmesiden.

Vi er et Webbureau med personlig betjening, så du får den samme kontaktperson fra start til slut.

Alle forretninger er forskellige og vi gør en dyd ud af at finde netop dine behov og mål.

5 Steps til en Hjemmeside

Efter vores første samtale, kan vi som regel pejle os ind på, hvor omfattende din hjemmeside løsning skal være. Hvis der er behov for at mødes, er du altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe. Vi kommer selvfølgelig også gerne forbi din virksomhed, eller hjemme hos dig, hvis det letter arbejdsgangen.

Ting vi typisk vil spørge dig om i første samtale:

 • Hvor mange sider skal dit websted indholde?
 • Skal det være en hjemmeside med webshop?
 • Skal der bruges professionelle hjemkøbte billeder, eller kommer du selv med billeder?
 • Skal hjemmesiden søgemaskineoptimeres til Google (SEO)?
 • Hvis der skal laves SEO hvem skriver så SEO teksterne? Er det noget du/i selv kan, eller skal vi?
 • Skal du fremadrettet have løbende hjælp til din hjemmeside i form af backup og vedligeholdelse? (support pakke)
 • Skal du have hjælp til oprettelse af Google produkter som f.eks. Google Analytics, Google My Business, Google Search Console eller Google Tag Manager?

Efter vores første samtale, vil vi i de fleste tilfælde kunne give en estimeret hjemmeside pris.

Når vi har styr på omfanget af din ny hjemmeside, er det blevet tid til at finde ideer til hjemmeside design, layout og farver m.m. Måske du har kigget på andre hjemmesider, som du synes ser gode ud, og som vi til at starte med kan bruge som inspiration.

Det plejer at fungere rigtig godt for vores kunder, at vi finder en reference hjemmeside eller to til at bruge i opstartsfasen.

Efter gennemgang af hjemmeside design, farver og mere, er det blevet tid til at klargøre hjemmesiden på en test server. Du vil få et link til test serveren, så du hele tiden kan følge med i processen.

Når alt indhold til din ny hjemmeside er opsat, og godkendt af dig, er vi klar til at overføre hjemmesiden til dit domæne og web hotel. Vi guider dig selvfølgelig, hvis du er i tvivl om, hvordan du får et domæne og et web hotel.

Hjemmeside eksempler

Reference Williams World Tours
Skævinge Kros nye hjemmeside
Billede af supremellipses nye hjemmeside
Sejlflod privat pasnings nye hjemmeside

Hvad siger kunderne?

Firmawebdesign.dk v/ Peter Hartmann er fantastisk. Peter er super dygtig go meget hjælpsom og formå at forstå kundens behov. Hjemmesiden bliver super professionel og tjekket. Han giver et super god kunde service og man kan altid sparre med ham. Jeg anbefaler den til alle som gerne vil have et professionel, tjekket hjemmeside med en god pris og super god kunde service.

Yara Rasmussen

Billede af Yara Rasmussen fra Kvinde i Balance

Firmawebdesign kan varmt anbefales… De er et seriøst og professionelt firma som leverer hurtigt kvalitets opgaver gang på gang… De ved hvad de taler om, når det drejer sig om setup og opdatering af hjemmesider, så man konstant er med helt fremme. Helt igennem prof!

Robert William Assaad
General Manager, Williams World Tours

Robert fra Williams World Tours

Jeg er yderst tilfreds med resultatet af Skævinge Kros nye hjemmeside, udført af Firmawebdesign.dk. Lige fra start til slut, har Peter været professionel og meget service minded, som har gjort, at processen har været effektiv og uden bekymringer. Peter fik mig hurtigt til at føle, at alt var i gode hænder og
fulgte op med et smukt og funktionelt design af hjemmesiden. Tak for et dejligt samarbejde og vil anbefale Firmawebdesign.dk til alle jeg kender.

Susanne Vinter
Skævinge Kro

Billede af Susanne Vinter fra Skævinge Kro


Det får du når du bestiller
Professionelle Hjemmesider hos os

 • Professionelt web design, fyldt med gode muligheder

 • Responsive web design – Et webdesign som automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på smartphones, tablet og computer.

 • Et absolut brugervenligt kontrolpanel fyldt med gode funktioner. Et kontrolpanel som gør det super nemt selv at opdatere tekster, skifte billeder og meget mere.
 • Vi sørger for korrekt opsætning af SSL certifikat (https), hvis du bestiller web hotel hos et af vores anbefalede hosting firmaer.

 • Billed kompromering i Photoshop. Et billede som ikke er optimeret til internettet, kan hurtigt blive stort og tungt at downloade for de besøgende. Vi sørger for at dine billeder får den rette størrelse.

 • Basic Søgemaskineoptimering – Vi hjælper dig med de mest basale ting indenfor SEO. På den måde sikrer du dig, at Google kan finde din hjemmeside på internettet.

Ekstra Tilvalg
 • Du har også mulighed for at tilvælge udvidet Søgemaskineoptimering – Her kan vi som SEO firma også udføre dybdegående søgeordsanalyser, optimere alt indhold som tekster, billeder m.m. til Google.

Hvad koster det at købe en hjemmeside?

Det er ikke nemt at svare på, hvad det præcis koster at købe en hjemmeside. Som du kan se ovenover er der mange ting der spiller ind.

At finde din pris på en hjemmeside, kræver at vi først kommer i dialog, og får snakket ønsker og behov igennem.

 • Priserne kan varierer meget, alt efter dine behov og krav.

 • Du kan f.eks. få lavet en billig hjemmeside i WordPress fra ca. 2000 kr.

 • Og du kan få en professionel WordPress hjemmeside fra 10.000 – 100.000 kr.

 • Som du kan se, er der stor forskel på de forskellige priser på hjemmesider. Og det hele er afhængigt af størrelsen og omfanget af opgaven.

 • Hvis du har lyst, er du velkommen til at prøve vores hjemmeside prisberegner, her får du svaret på: Hvad koster en hjemmeside? samt en hel masse info om diverse hjemmeside priser.

F.A.Q

Find svarene på mange af dine spørgsmål
Nej, når hjemmesiden er færdig og leveret på dit domæne, betragter vi den som færdig. Herefter er hjemmesiden din, uden yderligere månedlige omkostninger. Der er selvfølgelig virksomheder, der ønsker månedlig support og hjælp til opdateringer og vedligeholdelse. Her har vi forskellige muligheder at tilbyde, men det er naturligvis helt valgfrit.

Normalt kan vi levere en færdig hjemmeside indenfor 7-14 dage. Men omfanget af opsætningen kan variere meget fra opgave til opgave. De hjemmesider som skal kodes helt fra bunden tager som regel en del længere tid. Men oftes tager det en til to uger for alm. WordPress Hjemmesider.

Som udgangspunkt bruger vi altid WordPress, da det er et utrolig brugervenligt CMS system, der egner sig til de fleste virksomhedstyper. Men vi tilbyder også skræddersyede hjemmesider som er programmeret helt fra bunden, i f.eks. Laravel eller lignende.

Vi holder til i Herlev ved Købehavn, men arbejder med firmaer fordelt ud over hele landet. I dag forgår det meste online, og vi kan hurtigt connecte på Skype eller Google Meet og afholde et video møde. Så på den måde er der ingen begrænsninger.

En hjemmeside er brugervenlig, når man som bruger, nemt selv kan opdatere og redigere i tekster samt skifte billeder m.m.

Hvis du har lidt teknisk snilde og gå på mod kan du godt lave din egen hjemmeside. Vi har faktisk lavet en komplet guide, som hedder, Lav din egen hjemmeside som kan hjælpe dig rigtig godt på vej. https://firmawebdesign.dk/lav-din-egen-hjemmeside/

På hjemmesider lavet i WordPress kan du når som helst tilføje et shop system til din hjemmeside. Også selvom din hjemmeside er lavet uden shop fra begyndelsen. Dog er der nogle hjemmeside design, der egner sig bedre til shop systemer, end andre.

Til dig ønsker at jeres hjemmesider skal være synlige på Google, anbefaler vi at tilvælge SEO. SEO kan tilvælges i forskellige grader, da en fuld optimering er ret omstændig og tidskrævende. WordPress hjemmesider er i sig selv forberedt til SEO, og man kan ved enkelte tilføjelser opnå god synlighed på nettet. Hvis du gerne vil til tops på Google fra dag 1 vil vi også anbefale at oprette kampagner med Google Ads. Her betaler du for en top placering og afregner pr. klik på din annonce.

Skal jeg hjælpe dig med en hjemmeside?
Skal jeg hjælpe dig med en hjemmeside?

Hvis du ønsker en uforpligtende snak omkring hjemmesider og mere, så udfyld venligst kontaktformularen.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak omkring hjemmesider og mere, så udfyld venligst kontaktformularen herunder.

“Vi bruger Firmawebdesign.dk både til design og div. opdateringer og vedligehold. Det hele kører bare på skinner. 5 stjerner herfra.”

Jesper Dillon
Shark House Kitchen

Jesper Dillon fra sharkhouse kitchen-
Peter Hartmann - Projekteder i Firmawebdesign

Peter Hartmann

Hjemmesider, SEO og Marketing

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet