Hvem er Firmawebdesign?

Både den korte og den lange version (+ekstra)

Den Korte Version

Hjemmesider, SEO og Online Marketing til Firmaer siden 2014

Jeg hedder Peter Hartmann og er ejer og projektleder i Firmawebdesign. Jeg startede min karriere indenfor web løsninger og marketing i 2014. Min ekspertise ligger i hjemmesider, web shops og søgemaskine optimering.

Jeg har igennem årene haft æren af, at arbejde sammen med en masse spændende typer virksomheder i Danmark. Med webløsninger til Rejsebureauer, Konsulenter, Kroer, Tandlæger, Transportfirmaer, Blomster Webshops, Tøj forretninger, Yoga centre, Ejendomsfirmaer, Hoteller, Vikarbureauer, Fysioterapeuter & behandlere i blandt mange andre, er jeg godt rustet til at samarbejde med de fleste typer virksomheder.

Du kan beskrive mig som arbejdsom, pligtopfyldende, hjælpsom og imødekommende. Jeg er altid nysgerrig på nye udfordringer, som web og online marketing brancen byder på.

Peter hartmann arbejder ved computeren

Den Lange Version

Satser på Troværdighed og den Gode Service

Jeg startede firmawebdesign i 2014. Faktisk var det slet ikke meningen, at jeg skulle have noget med hjemmesider, webdesign og marketing at gøre. Men en god ven var ved at starte et nyt firma, og skulle i den forbindelse have oprettet en ny hjemmeside.

Da jeg altid har altid været teknisk anlagt, spurgte min ven om jeg ikke havde tid til at hjælpe med oprettelse af hjemmesiden. Men tiden var knap, og jeg havde meget andet at lave i den periode, så jeg bad min ven om at hyre en professionel webdesigner i stedet.

Min ven søgte så på Google, og fandt et web bureau hvor hun bestilte en hjemmeside. Og desværre endte det i ren kaos. Den hyrede webdesigner havde ikke tænkt sig at lave noget for pengene. Han gav hende blot adgang til en server, og sagde værsgo, du ringer bare hvis du får problemer.

Jeg fik så hurtigt min ven i telefonen igen, hun anede ikke hvad hun skulle gøre. Så jeg endte med at måtte hjælpe hende hele vejen igennem processen, selvom hun havde betalt for en hjemmeside andet steds.

Men der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Hvis det er den generelle service man får i denne branche, så må der være en god ide i, at lave et Webbureau, som rent faktisk hjælper virksomeder hele vejen igennem processen.

Og vupti så åbnede jeg mit Webbureau firmawebdesign.dk, med den primære opgave, at gøre kunden tilfreds, og hjælpe dem igennem processen fra A-Z.

Og det har jeg så gjort siden den gang. Jeg bestræber mig altid på at levere den bedste service, og det bedste produkt, så mine kunder bliver glade og tilfredse. Og indtil videre er det gået rigtig godt, flere af mine faste kunder har været med siden jeg startede i 2014.

Kurser, Uddannelser m.m.

Mine Præferencer

Udover altid at holde mig opdateret i forskellige SEO og Marketing forums og grupper, har jeg Igennem årene taget diverse kurser i forskellige marketing og SEO discipliner.

Kurser:

SEO that Works – Et SEO kursus af den amerikanske SEO Guru Brian Dean. Et kursus der primært fokuserer på kvalitets indhold.

Gotch SEO – Et Kursus af den succesfulde SEO Bureau ejer, Nathan Gotch, som underviser i SEO strategier og generelle hjemmeside optimeringer.

Authority Hackers (The Authority Site System) – Et system udviklet til at opbygge hjemmeside autoritet, primært indenfor niche hjemmesider.

B2B Marketing Pro – Et B2B Marketing kursus af Halfdan Timm og Emil Kristensen. (strategier til at få flere B2B Leads).

Google Ads Verificeret – Google’s egen “Ads” uddannelse til Bureauer og Marketers.

Peters Præferencer

Tidligere Musikproducer

Fortid som Ambitiøs Musikproducer

Fra midt i 90erne og ca. 20 år frem var jeg den ene halvdel af et musikproducer team, som kaldte os Hartmann & Langhoff. Det var et lidt spøjst navn vi fandt på, og lyder nok mere som et advokat firma. Men på trods af navnet lykkedes det os at få stor succes med en række danske og internationale artister som Aqua, Me & My, Ace of Base, A-Teens, Corona, Dr. Alban, E-type i blandt mange andre.

Musikken er stadig en hobby for mig, som jeg ind imellem hygger mig med. Jeg har stadig et hjemmestudio hvor jeg, når tiden tillader det, skriver og producerer sange. Men som karriere har jeg lagt det på hylden, og spiller kun for fornøjelsens skyld.

Billede fra min tid som musikproducer
Billede 2 fra min tid som musikproducer

Hvad siger kunderne?

Flotte ord fra nogle af vores kunder

“Yderst Tilfreds!”

Jeg er yderst tilfreds med resultatet af Skævinge Kros nye hjemmeside, udført af Firmawebdesign.dk. Lige fra start til slut, har Peter været professionel og meget service minded, som har gjort, at processen har været effektiv og uden bekymringer.

Billede af Susanne Vinter fra Skævinge Kro

Susanne Vinter

Skævinge Kro

“Helt igennem prof!”

Firmawebdesign kan varmt anbefales… De er et seriøst og professionelt firma som leverer hurtigt kvalitets opgaver gang på gang… De ved hvad de taler om, når det drejer sig om setup og opdatering af hjemmesider, så man konstant er med helt fremme. Helt igennem prof!

Billede af Robert fra Williams World Tours

Robert William Assaad

Williams World Tours

“Mere end tilfreds”

Jeg har benyttet mig af firmawebdesign.dk gennem de sidste fire år, og er mere end tilfreds, produktet og servicen er i top. Jeg anbefaler bredt firmawebdesign.dk. Den sidste opgave jeg fik lavet er til mit yoga onlineunivers Kamillabugge.dk, jeg er yderst tilfreds med resultatet.

Billede til anmeldelse fra Kamilla Bugge

Kamilla Bugge

Kamillabugge.dk

Skal mit team og jeg hjælpe dig med din webløsning?
Skal mit team og jeg hjælpe dig med din webløsning?

Hvis du ønsker en uforpligtende snak omkring Hjemmesider, SEO eller Online Markedsføring, så udfyld venligst kontaktformularen.

Hvis du ønsker en uforpligtende snak omkring Hjemmesider, SEO eller Online Markedsføring, så udfyld venligst kontaktformularen herunder.

Peter Hartmann - Projekteder i Firmawebdesign

Peter Hartmann

Hjemmesider, SEO og Marketing

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet