Hjemmeside Pakke

Spar 44%

Komplet hjemmeside løsning til virksomheder der ønsker en professionel hjemmeside, som bliver fundet på Google via SEO og Online Annoncering.

Northcaps logo
Skævinge kros logo
sharkhouse logo
Kamilla Bugges logo
William World Tours logo

1. Komplet Opsætning af Hjemmeside

Du får en komplet hjemmeside opsætning med op til 8 sider.

Alt dit indhold som tekster og billeder bliver opsat i et premium WordPress web design.

Sammen finder vi et visuelt udtryk som passer til din virksomhed. Det eneste vi skal bruge fra dig er dit logo.

hjemmeside billede collage
billede af Yoast SEOs kontrolpanel

2. Basic SEO på alle sider

Alle siderne bliver opsat med Basic SEO. Det vil sige at Google bedre kan analysere og indeksere dine undersider, og forstå hvad de handler om.

3. Søgeords-analyse Hvilke søgeord finder bedst vejen frem til din hjemmeside

Du får en oversigt med gode emner baseret på hvad konkurrenter i din branche allerede rangerer for.

Typisk er det os der udfører det arbejde, men beslutningen om brugen af søgeord tager vi sammen, og tilpasser dem til din forretning.

Billede af søgeord fundet til Søgeordanalysen
Billede af modul til onpage SEO

4. Onpage SEO optimering på 3 af dine vigtigste sider

Google bruger ikke kun et enkelt søgeord for at rangere dine vigtigste sider. På hver af dine 3 vigtigste sider får du en komplet søgeordoversigt, med søgeord som anbefales at indgå i dine tekster.

billedet viser en redningskrans så man altid kan få hjælp til sin webshop

6. Fri Support Pakke i 3 mdr.

Vores Supportpakke indeholder:

1. Ugentlig Backup af hjemmeside.

2. Løbende opdatering af moduler og plugins.

3. Mulighed for små rettelser i tekster eller udskiftning af billeder.

Så meget sparer du!

Alt dette får du Normal pris
Opsætning af Hjemmeside på op til 8 sider 7.792 kr.
Basic SEO på alle sider 995 kr.
Søgeordsanalyse (Hvilke søgeord skal du bruge til din forretning) 1.995 kr.
Onpage SEO optimering af 3 af dine vigtigste sider 4.485 kr.
Oprettelse af Standard Google Ads kampagne (Få kunder fra dag 1) 1.800 kr.
Fri support pakke i 3 mdr. (backup, opdateringer og smårettelser) 897 kr.
I alt 17.964 kr.
Rabat 44% – du sparer 7.969 kr.
Din pris inkl. Rabat 9.995 kr

Hvad siger kunderne?

Flotte ord fra nogle af vores kunder

“Yderst Tilfreds!”

Jeg er yderst tilfreds med resultatet af Skævinge Kros nye hjemmeside, udført af Firmawebdesign.dk. Lige fra start til slut, har Peter været professionel og meget service minded, som har gjort, at processen har været effektiv og uden bekymringer.

Billede af Susanne Vinter fra Skævinge Kro

Susanne Vinter

Skævinge Kro

“Helt igennem prof!”

Firmawebdesign kan varmt anbefales… De er et seriøst og professionelt firma som leverer hurtigt kvalitets opgaver gang på gang… De ved hvad de taler om, når det drejer sig om setup og opdatering af hjemmesider, så man konstant er med helt fremme. Helt igennem prof!

Billede af Robert fra Williams World Tours

Robert William Assaad

Williams World Tours

“Mere end tilfreds”

Jeg har benyttet mig af firmawebdesign.dk gennem de sidste fire år, og er mere end tilfreds, produktet og servicen er i top. Jeg anbefaler bredt firmawebdesign.dk. Den sidste opgave jeg fik lavet er til mit yoga onlineunivers Kamillabugge.dk, jeg er yderst tilfreds med resultatet.

Billede til anmeldelse fra Kamilla Bugge

Kamilla Bugge

Kamillabugge.dk

Andre spørger om

Jo hurtigere vi får dit indhold til hjemmesiden, desto hurtigere bliver processen. Men du skal regne med at det tager ca. en uge fra vi sætter i gang.

Med mindre vi har aftalt andet, skal du selv skrive teksterne. Vi hjælper og guider dig selvfølgelig igennem SEO teksterne så Google bedre forstår dit indhold.

Denne hjemmeside pakke er allerede så billig, at selvom du fravælger f.eks. oprettelse af en enkelt underside eller SEO på en underside, så er det stadig meget billigere end normale priser. Hvis det er flere forskellige ting du ønsker at fravælge, så har vi måske en anden hjemmeside løsning som vil passe dig bedre.

Vi hjælper dig med at opsætte din første standard kampagne med Google Ads. Når du annoncerer på Google kan du sætte et dagligt budget, så du på den måde kan begrænse hvor mange penge, du bruger på annoncerne. Du skal betale hver gang en kunde klikker på din annonce. Hvis du f.eks. sætter dit budget til 50 kr. om dagen og klikprisen er 5 kr. pr. klik, så får du 10 klik om dagen til din hjemmeside.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at opsætte dit daglige budget, men selve klikprisen er individuel, og derfor et beløb som du selv skal afregne til Google.

Der er desværre aldrig nogen garanti for, at du kommer til tops på Google, selvom du har en søgemaskineoptimeret hjemmeside. Det er ene og alene Google der bestemmer, hvem som skal vises på side 1.

Men hvis vi laver SEO på din hjemmeside, så har du de bedste forudsætninger for, at Google synes om lige netop din hjemmeside, og forhåbentlig vælger de at vise dine sider højere end dine konkurrenters.

SEO er en endeløs kamp, hvor firmaer kæmper om første pladserne. Der er mange kroner og ører at hente hvis man ligger i toppen af Google. Men som sagt er det kun Google der bestemmer hvem der kommer til tops. Jeg kan love dig at vi gør det bedste for at du skal komme til tops, men jeg vil aldrig stille en garanti.

Skal mit Team og jeg hjælpe dig med din Hjemmeside?

Skal mit Team og jeg hjælpe dig med din Hjemmeside?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få en uforpligtende snak omkring din Hjemmeside, så udfyld venligst kontaktformularen.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få en uforpligtende snak omkring din Hjemmeside, så udfyld venligst kontaktformularen.

”Peter er super dygtig go meget hjælpsom og formå at forstå kundens behov. Hjemmesiden bliver super professionel og tjekket. Han giver super god kunde service og man kan altid sparre med ham.”

Yara Rasmussen
Kvindeibalance.com

Billede af Yara Rasmussen fra Kvinde i Balance-
Peter Hartmann - Projekteder i Firmawebdesign

Peter Hartmann

Hjemmesider, SEO og Marketing

Ved at indsende mine data accepterer jeg at blive kontaktet