Skævinge kro fik lavet en flot og indbydende ny hjemmeside, designet af firmawebdesign.dk    Hjemmesiden er opsat i et funktionelt mobilvenligt web design, så Skævinge Kro´s kunder kan tilgå hjemmesiden fra både Mobiltelefoner, Ipads (tablets) og computere (Pc-Mac). Vi fik også keywords og metabeskrivelser sat ind på de forskellige sider, hvilket har ført til at de pt. ligger nr. 1 på Google, med et af deres favorit søgeord.

Skævinge Kro havde allerede en eksisterende pæn hjemmeside, men med tiden var den blevet forældet, og deres kunder kunne ikke tilgå hjemmesiden fra mobilen. Det har vi nu fået lavet om på, og vi synes at resultatet er blevet super godt.

Til Skævinge kro har vi bl.a. leveret:

  • Ny hjemmeside i et brugervenligt CMS system, hvor det er nemt for brugeren selv at opdatere tekster, billeder m.m.

  • Den ny hjemmeside blev opsat i et responsive (mobilvenligt) web design.

  • Sammen valgte vi et Professionelt Web Design, som indeholdt tonsvis af gode muligheder, så hjemmesiden altid vil fremstå funktionel og indbydende.

  • Keywords og Metabeskrivelser (til Google) har vi indsat på alle sider, hvilket har hjulpet med til, at Skævinge Kro er at finde som nr 1 på Google, med nogle af deres keywords.

  • Vi fik den nye hjemmeside gjort nem og overskuelig, så man hurtigt og nemt kan se menuer og priser, fra både “mad ud af huset” og “mad på kroen”

  • Vi skabte en flot “slider” med både billedskift og tekst på forsiden.

  • Vi opsatte de nødvendige kontaktformularer, så kunderne nemt kan komme i kontakt med kroen.

  • Et flot billedgalleri af festlokaler og diverse madretter fik vi også leveret, rigtig god ide så deres kunder hurtigt kan gennemse faciliteterne og mulighederne på kroen.

Skævinge Kro´s nye hjemmeside leveret af Firmawebdesign.dk kan ses live på Skævingekro.dk

Du kan også læse Susanne fra Skævinge Kro´s flotte anmeldelse af Firmawebdesign.dk på Trustpilot

Hvis du mangler en ny hjemmeside, kan vi hos Firmawebdesign.dk hjælpe dig igennem hele processen fra A-Z.

Har du også en virksomhed, der mangler en ny hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os. Ring evt. på tlf 40980635