Til Bestilbuket.dk har vi leveret en rigtig flot blomster Webshop (hvis vi selv skal sige det), så kunderne nu kan få leveret blomster med gode leveringspriser i Storkøbenhavn.

Babak som ejer webshoppen, laver de flotteste blomster, buketter og båredekorationer mm. Det er iøvrigt Babak selv der har taget alle billederne til webshoppen. Han ryddede baglokalet i sin blomster forretning på Kastrupvej, og eksperimenterede med lys og baggrunde, vi synes at resultatet er blevet rigtig godt :-)

Til bestilbuket´s webshop har vi bl.a. leveret:

  • Opsætning af Mobilvenlig Webshop som kan tilgås fra alle enheder som computer, tablet og smartphone.

  • Grafisk illustration af kort over Storkøbenhavn med leveringspriser for de forskellige områder/byer.

  • De fleste blomster kan bestilles i 4 varianter: lille, mellem, stor og eksklusiv. Ved valg af variant skifter både priserne og tilsvarende billeder automatisk i webshoppen.

  • Lettere SEO optimering, i form af indsættelse af metabeskrivelser og title tags, som har gjort at bestilbuket nu er at finde i toppen af Google på diverse søgeord.

  • “Supportpakke 2”: Som indeholder webhotel med backup flere gange om ugen,og mulighed for løbende små rettelser af tekst og billeder. Desuden indeholder “Supportpakke 2” jævnlig opdatering af WordPress, moduler og plugins.

Bestilbuket´s Webshop leveret af Firmawebdesign.dk kan ses live på bestilbuket.dk

Hvis du mangler en ny webshop, kan vi hos Firmawebdesign.dk hjælpe dig igennem hele processen fra A-Z.