Vi har i Firmawebdesign.dk leveret en eksotisk ny hjemmeside til rejsebureauet WWT. WWT har specialiseret sig i eksotiske rejser til bl.a. Mellemøsten, og havde brug for en opgradering af deres daværende hjemmeside. Vi fandt i samarbejde med WWT et flot mobilvenligt web design, så deres nye hjemmeside nu også er tilgængeligt fra mobil, computer og ipad.

Efter færdig opsætning ønskede WWT at tilkøbe vores “Support Pakke 2” da de ikke selv har tiden til at holde hjemmesiden opdateret med nye tekster og billeder. Nu er det dejlig nemt for WWT, hver gang de har opdateringer til hjemmesiden, sender de en mail til os, og vi opsætter så deres nye sider, tekster og billeder m.m.

Vi synes hjemmesiden er blevet rigtig flot, problemet er at man får lyst til ferie hver gang man besøger hjemmesiden. Og det har vi ikke tid til :-)

Til WWT har Firmawebdesign.dk bl.a. leveret:

  • Ny hjemmeside i flot brugervenligt web design.

  • Forside billedskifter (slider) med billeder som skifter imellem de forskellige rejsemål.

  • Integration af Expedia bestillingsmodul. Via WWT´s hjemmeside har kunderne nu mulighed for at bestille både fly og hotel med meget få klik.

  • Diverse booking og kontaktformularer til f.eks. firma bestilling af erhvervsrejser.

  • Oprettelse af “nyttige links” side, hvor kunderne hurtigt har mulighed for at komme i kontakt med forsikringsselskaber, biludlejning, visumregler og meget mere.

  • WWT har valgt at benytte en af vores supportpakker, så det fremover er os der hjælper dem med opsætning af nye sider og redigering i tekster eller billeder.

WWT´s nye hjemmeside leveret af Firmawebdesign.dk kan ses live på wwt.dk

Du kan også læse Robert fra WWT´s flotte anmeldelse af Firmawebdesign.dk på Trustpilot

Hos Firmawebdesign.dk hjælpe dig igennem hele processen fra A-Z, med en ny flot professionel hjemmeside